TEAM

Beweeg professionals

Glenn ten berge

Eigenaar + Coach + trainer

Binnen GoVit ben ik trainer, coach en vooral betrouwbare bron van de meest geüpdatete kennis over voeding en training. Bij welke trainer je ook lessen volgt, bij mij kun je altijd terecht met vragen over bovenstaande onderwerpen. We zoeken altijd samen naar een oplossing of alternatief voor jou en je doelstellingen.

GoVit- 67

Naomi Roepers

(Personal) trainer

Naomi brengt jarenlange ervaring en expertise mee naar elke training. Haar achtergrond in kickboksen zorgt voor uitdagende, intensieve workouts die je kracht, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen naar nieuwe hoogten brengen. Haar talenten stoppen niet bij kickboksen; als fanatiek crossfitster weet zij hoe ze een groep moet motiveren en inspireren. Naast de trainingen bij GoVit runt ze een praktijk als orthomoleculaire voedingsdeskundige waarbij ze mensen helpt met uitdagende leefstijlvraagstukken. (www.naomispraktijk.nl).

Max Scheperman

(Personal) trainer

Als afgestudeerd Sport en Beweegcoördinator met een passie voor functioneel trainen begeleid ik mensen naar een fitter lijf. Hierbij kies ik graag (uitdagende) oefeningen die aansluiten bij het beweegniveau van de deelnemer en dit gaat gepaard met een flinke dosis plezier en succeservaringen. Elke week een beetje sterker!

Wat onze klanten zeggen

GoVit onderscheidt zich in het onderwerp gezondheid door exclusiviteit en helpt eenieder graag bij het bereiken van persoonlijke gezondheidsdoelstellingen.

Contact gegevens

Privacy wetgeving