Het 6 domeinen model

back to vitaal

Back to vitaal

Klinkt leuk, maar wat betekent het precies?

Middels het succesvol ontwikkelde 6 domeinen model van Physis Academy begeleid ik mensen om afscheid te nemen van gezondheidsproblemen. De succesfactor van het 6 domeinen model zit hem in de ambacht van het opzoeken van het kernprobleem. Ieder z’n eigen verhaal en aanpak!

Via een uitgebreide vragenlijst komen er 2 ”dominante” domeinen naar voren die met name zorgen voor jouw huidige klachten.
De praktijk leert dat je door aanpassingen te maken op die twee domeinen, je ook automatisch winst boekt op de andere overige domeinen en zo in feite dichterbij jouw Physis komt.

We gaan opzoek naar jouw ”feel good point” door o.a. terug te gaan naar vroeger, waarom was je toen fit, wat deed je toen? Wat is er in de tussentijd allemaal gebeurt? Zo kunnen we weer zo dicht mogelijk bij dat fitte gevoel van toen in de buurt komen!.

Hoe ziet de coaching er uit?

Na het invullen van de uitgebreide vragenlijst vindt er een gratis adviesgesprek van 15 minuten plaats (online of fysiek. beide is mogelijk). In dit gesprek kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en of de aanpak van het 6 domeinen model geschikt is voor jou!

Naar aanleiding van dit adviesgesprek (15 min.)wordt er wanneer gewenst een coachgesprek (60 min.) ingepland waar je handvatten, methodes en handige documenten ontvangt die jou helpen om gemakkelijk aanpassingen te maken in jouw levensstijl/werkleven. Deze adviezen (soort huiswerk opdrachten gericht op de betreffende domeinen) zijn erop gebrand jou direct meer gezondheidswinst te laten boeken. Bij sommigen al binnen 1 week!

Na dit gesprek ga je 4-6 weken zelf aan de gang met de adviezen en houden we ondertussen contact via mail, whatsapp of telefonisch, wat maar gewenst is. Je staat er dus geen enkel moment alleen voor. Na de 4-6 weken is er mogelijkheid voor een tweede consult en daar wordt dieper ingezoomd op de andere 4 domeinen om nog meer gezondheidswinst te boeken.

Voor wie kan ik iets betekenen?

Voor personen (20-70 jaar) die gezondheidsklachten
ervaren die hun kwaliteit van leven negatief beïnvloed en
van daaruit bereid zijn te investeren in hun gezondheid & gezondheidswinst willen boeken binnen 4-6 weken.


Heb jij last van:
– Obstipatie
– Laag energielevel/futloos
– Stress icm. -> Zere nek/rug
– Paar kilootjes te veel / onrustige darmen
– Gevoel van onrust
– Huidklachten
– Onverklaarbare gewrichtspijn

De lijst met ongemakken is oneindig maar bovenstaande komen het meeste voor. We helpen zelfs mensen die al bij een andere specialist zijn geweest en daar te horen gekregen hebben dat ze ”er mee moeten leren leven”. Deze specialisten kijken vaak maar naar 1 domein terwijl de oorzaak in alle andere domeinen zijn oorsprong kan hebben.

Kosten

Een investering in jezelf

Een consult kost €200,- Dit is inclusief: Analyseren vragenlijst, adviesgesprek a 60 minuten, documentaties met o.a. een op maat gemaakt voedingsschema en ”leefregels” voor de coachperiode (4-6 weken) en het belangrijkste, ten alle tijde mogelijkheid tot contact met de coach.

Zie het coachtraject middels inzetten van het 6 domeinen model als een investering in jezelf, met als resultaat een energiek en klachtenvrij leven. 95% van onze cliënten heeft blijvend resultaat!

Wanneer begin jij? Neem de regie over jouw vitaliteit weer in eigen hand!

Welke resultaten kun je verwachten?

Blijvend en gezond afvallen is 1 van de resultaten die je gaat behalen. Maar je krijgt meer. Je werkt aan jouw nieuwe eet en leefpatroon!

Afhankelijk van je op maat gemaakte behandelplan boek je met het coachingstraject de volgende resultaten:

Start de verandering nu!

Vul hieronder het intake formulier in. Dit kost ca. 15 minuten. Na afloop neem ik contact met je op voor een advies gesprek van 15 minuten.

In welke ‘stress-mindset’ herken je je het meeste? Vink aan.
Omschrijf een dag wat je eet van ochtend tot avond. Eet je bijvoorbeeld een broodje; gaat hier boter op? En wat voor beleg doe je op je broodje? Etc.
Vochthuishouding:

GoVit onderscheidt zich in het onderwerp gezondheid door exclusiviteit en helpt eenieder graag bij het bereiken van persoonlijke gezondheidsdoelstellingen.

Contact gegevens

© All rights reserved

Made with ❤ by Max Schuppert