Wat doet GoVit?

Home / Wat doet GoVit?

Inzicht over gezonde voeding en verantwoord bewegen leidt tot bewustwording, dit zijn belangrijke bouwstenen van veel gezondheidsdoelstellingen.

Afvallen? Meer algehele kracht ontwikkelen? Opbouwen van uw conditie? Je houding verbeteren?
Verantwoord blijven bewegen na een revalidatietraject of lang ziektebed? Een ander specifieke wens?

  • We zullen veranderingen toepassen die op jouw situatie zijn afgestemd. Door voeding en verantwoord bewegen te combineren ontstaat er een totaal pakket. De kennis die je tijdens het traject verkrijgt geeft de deelnemer houvast om de nieuw aangeleerde levensstijl te verduurzamen na afloop van het traject.
  • Door middel van een persoonlijke aanpak en één op één trainingsmomenten kunnen wij de kwaliteit van jouw verandertraject en gezondheidsdoelen garanderen.
    GoVit helpt je bij het opstellen en nastreven van realistische korte- en lange termijn gezondheidsdoelen!
    De beweegprofessionals van GoVit ondersteunen jou niet alleen tijdens de trainingen, maar ook daarbuiten. Een lastig moment? Neem contact op met de trainer. Wij staan voor jou klaar!
  • Wij streven ernaar om samen met jou het pad naar gezondheid te bewandelen door bewustwording over je huidige en nieuwe leefstijl te creëren. Door onze kennis en inzichten omtrent gezondheidsbevordering met onze deelnemers te delen werken we aan een oplossing die werkt voor jou!

Er is geen juist moment om te beginnen aan een leefstijlverandering, begin nu en neem contact met ons op.