Waarom GoVit?

Home / Waarom GoVit?

GoVit onderscheidt zich in gezondheidsbevordering en helpt eenieder graag bij het bereiken van persoonlijke gezondheidsdoelstellingen.

  • GoVit verwerkt jouw wensen en behoeften in het GoVit actieplan. Een persoonlijke aanpak en één op één trainingsmomenten waarborgt de kwaliteit van jouw verandering en gezondheidsdoelen.
  • Door de vele persoonlijke trainingsmomenten en voortgangsgesprekken is het mogelijk om het actieplan gedurende het traject bij te stellen op een manier die bij elke individu past. Hierbij houden we rekening met de hoofddoelstelling. Geen supplementen, geen voorgekauwde en strenge voedingsschema’s. Zelf kennis en ervaring opdoen over bewegen in combinatie met gezonde voeding is DE manier hoe GoVit jou helpt bij het creëren van een nieuwe gezonde levensstijl! Er is geen juist moment om te beginnen met werken aan je gezondheidsdoelen, begin nu meteen!

Voor meer informatie of samengestelde pakketten kun je vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een e-mail te sturen naar info@govit.nl