Resultaten

Home / Resultaten

T R O T S

Is het enige woord dat bij de tussentijdse transformatie van Ilse past.

Dat afvallen een raar proces is en bij ieder persoon anders gaat is ook tijdens dit traject weer gebleken. Het was op het begin even zoeken naar de juiste methode om, naast onregelmatige werktijden en de diabetes type 1, (die niet altijd meewerkte) progressie te boeken. Van baan wisselen en nog meer werken (45/50u), van 2x naar 4 x per week sporten het kon allemaal niet gek genoeg.
Structuur aanbrengen in zowel training als voeding plus een flinke dosis doorzettingsvermogen heeft haar gebracht op het punt waar ze nu is.

We gingen samen voor -10kg, maar na het behalen van dit doel kreeg ze door dat er veel meer mogelijk was. Nu zit Ilse door een gecombineerd trainingsschema van functionele kracht en hiit + zorg dragen voor gezonde voeding ondertussen op -15kg. Ook al is ze nog niet klaar, dit heeft ze toch al mooi bereikt, respect!

Gewicht: -15,9 kg
Vetpercentage: -9,85%
Buikomtrek: 11,5 cm
Vetmassa: -18,9 kg
Spiermassa: + 5,6 kg.
BMI: -5,1

Testimonial Ilse:
Het moment dat ik dacht; En nu is het KLAAR, ik moet iets doen…. durf ik een berichtje te sturen? JA! De eerste stap zet mij in beweging.. die woorden bleven hangen na alle Facebook posts van GoVit. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt. Al hoe wel ik vaak denk, wat doe ik zo vroeg in de sportschool na amper vijf uur slapen vanwege mijn werk. Puur gewenning en er ‘n gewoonte van maken!

Combinatie van diverse trainingen met name HIIT en functionele kracht, (wat ik zelfs leuk ben gaan vinden) is het mij gelukt om de juiste balans te vinden in werk en voeding en daar ben ik Glenn mega dankbaar voor. Net even die ene schop onder mijn kont, die ik nodig heb. Vanwege mijn Diabetes is het niet makkelijk geweest, elke week kei hard trainen, letten op je voeding en toch gebeurde er naar mijn idee en gevoel te weinig. Gefocust zijn op ‘het maar moeten afvallen’ en wat zal een ander daar van vinden? Speelt constant door mijn hoofd.. laat het gaan je moet denken aan je zelf, want daar begint het bij. Diabetes type 1 en sporten gaan perfect samen, het zorgt ervoor dat je minder insuline behoefte hebt. Mijn bloedsuikerwaardes worden als maar mooier en het zorgt er voor dat je beter ingesteld bent/kan worden. Dat kan ik ieder mens met diabetes aanraden. Ook heeft mijn insuline pomp sinds eind november veel goeds gebracht.
Het Diabetes verhaal is te moeilijk uit te leggen maar door minder rest insuline in mijn lichaam (die indirect zorgt voor vetopslag) en koolhydraat arm eten in combinatie met trainen heeft er voor gezorgd dat ik een ander mens ben geworden. Ik zit lekker in mijn vel en heb weer zin om elke dag te starten! En dan toch nog kunnen genieten van lekker eten en drinken want ik blijf toch echt een gezelligheidsdier en laat dat nu iets zijn wat je goed kunt combineren met trainen!? Thanks Glenn! Door jouw positiviteit, (ook al zat het tegen) heb ik de juiste methode gevonden om mijn levensstijl te combineren met sport. Want de tekst “ik heb geen tijd om te sporten” komt niet meer in mijn woorden boek voor!


Geen voor-na foto’s of ellenlange succes verhalen.
Deze energieke vrouwen (moeder en dochter) doorliepen het 3 maand DUO PT traject bij GoVit. Zij hebben laten zien dat een drukke baan, sociaal leven en je levensstijl veranderen prima te combineren valt. Zeker wanneer je er extra tijd en energie aan spendeert, en misschien nog wel het belangrijkste: OFFERS durft te brengen.

Renate:
Gewicht: -8.9 kg
Vetpercentage: -8,2%
Vetmassa: -8.4 kg
BMI: -2.8

Persoonlijke ervaring:
Super goede begeleiding en inderdaad zelf ook offers brengen. Heel vaak nee zeggen bij allerlei lekkers en ja zeggen tegen de voedingsadviezen van Glenn ten Berge. Super bedankt voor je motiverende woorden en leuke appjes gedurende de week. Topper!!!

Renee:
Gewicht: -6.9 kg.
Vetpercentage: -2.8%
Vetmassa: -2.8 kg
BMI:-2.2S T R E V E N.

Dat is wat Edwin Seppenwoolde heeft gedaan gedurende zijn 4 maand durende periode voedingsbegeleiding bij GoVit.

Een fanatiek duursporter met de nodige trainingsuren (+/- 10 uur per week) wou ”fit doorwinteren” op de fiets, zonder overtollige kilo’s die hem tijdens voorgaande jaren alleen maar in de weg zaten.
In de voorbereiding op; Parijs Roubaix, Luik Bastenaken Luik en de Ronde van Vlaanderen heeft hij een duidelijk doel voor ogen: Zo fit en licht mogelijk op de fiets zitten maar zich toch krachtig voelen.

”Een kilootje of acht er af is voldoende” zei hij eind augustus toen hij bij me aanklopte. Nu, 4 maanden en heel wat trainingsuren verder zijn we tot onderstaand (voorlopig) resultaat gekomen:

Gewicht: -6 kg
Vetpercentage: -5,5%
Vetmassa: -5,8kg
BMI: -1,8

Door eerst zijn voedingspatroon te analyseren en vervolgens minder goede gewoontes in te wisselen voor voedzame en bewuste veranderingen zijn we tot het huidige resultaat gekomen.

Testimonial:
”Glenn gaf me handvatten voor een gezondere levensstijl, met wat simpele aanpassingen in mijn dagelijkse voedingspatroon en extra trainingsarbeid ben ik nu super tevreden met het huidige resultaat”.


In 6 weken hebben beide vrouwen (allebei een drukke baan, actief sociaal leven) goede resultaten behaald:
Gewicht: -3.3 kilogram
Vetpercentage: -6%
BMI: -4
En ondertussen konden ze ook gewoon genieten van de feestdagen, maar met mate!

Ervan uitgaande dat een transformatie normaal gesproken 12 weken duurt, er dan ook pas sprake is van een gedragsverandering, kan er gesteld worden dat de pilot deze 2 dames enorm veel heeft opgeleverd, zowel fysiek- als mentaal.
Onze dank gaat ook uit naar Sport Boutique Holten, deze sportschool heeft bewezen te beschikken over de juiste faciliteiten om een dergelijk leefstijlverandertraject op maat aan te kunnen bieden!

Lees hieronder de persoonlijke ervaring van de dames in kwestie.

Linda Kraaij:
Ik heb erg genoten van de begeleiding die Glenn heeft gegeven. Ik vond het lastig om te gaan sporten maar vooral ook om door te zetten. Hij blijft je motiveren en activeren en laat jou je eigen grenzen verleggen en opzoeken wat ik anders nooit zo had opgepakt! Doordat ik dagelijks contact heb met Glenn en hij mij naast het begeleiden in het sporten ook nuttige en goede voedingstips heeft gegeven ben ik mij weer veel fitter gaan voelen. Mijn hoofd maak ik lekker leeg tijdens het sporten en ik heb geleerd wat bepaalde voedingsmiddelen met mij doen of juist niet doen! Al met al ben ik blij dat ik deze kans heb aangegrepen want het heeft mij veel opgeleverd! Ik ga zeker zo door.

Kimm Grave:
Dit traject heeft mij weer plezier in sporten gebracht en gezondere leefstijl. Dit komt vooral doordat Glenn met al zijn enthousiasme, eerlijkheid en openheid mij heeft gemotiveerd om te bewegen en op mijn voeding te letten. De trainingen hebben mij fysiek veel energie gekost maar nog meer energie mentaal en fysiek opgeleverd, dit doordat ik mij gewoon fitter ben gaan voelen. Ook heeft het mij geleerd om mijn grenzen op te zoeken. Ik kan eigenlijk meer dan ik eigenlijk verwacht had van mijzelf. Doordat ik mijn grenzen heb op gezocht waren de trainingen soms zwaar, maar vooral erg leuk!