Diensten

Home / Diensten

De GoVit menu kaart.

Bij GoVit willen we graag zo veel mogelijk mensen fitter maken en laten ervaren wat de voordelen van een fit en vitaal lichaam zijn.  Naast verantwoord bewegen focussen we ons ook op andere domeinen als; voeding, stress, slaap, energieniveau en gewoonte-ontwikkeling. We bieden alles aan in een eigen GoVit lifestyle app om dit stapje voor stapje mogelijk te maken. Omdat iedereen een ander verhaal heeft en andere doelstellingen na wil jagen nodigen wij iedereen eerst uit voor een kennismakingsgesprek om vervolgens te bekijken welke methode het beste bij jou past. Graag helpen we jou bij het kiezen van het juiste programma!

Persoonlijke groepstrainingen:
Train in een select gezelschap & sport met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben. We leggen de focus op houding, techniek, persoonlijke aandacht & plezier. De trainingen bevatten een mix van functionele (kracht) training en high intensity workouts. Jij bepaalt je eigen grens, maar wordt gemotiveerd om deze op te zoeken door zowel de groep als coach. Je kunt kiezen uit vier verschillende groepstrainingen. Bij elke groepstraining ligt de focus op een specifiek onderdeel.

Prijzen groepstrainingen (Bootcamp. Powerzone, WOD):
Abonnement flexibel 1x per week groepstraining: €40
Abonnement flexibel 2x per week groepstraining: €65
Abonnement flexibel 3x per week groepstraining: €80
Voor bovenstaande abonnementen geldt; minimaal 4 maand daarna maandelijks opzegbaar.
10 rittenkaart bootcamp/WOD €100,- (15 weken geldig)

Flexibel betekent dat je aan alle groepslessen mee kunt doen en zelf per week kunt bepalen aan welke groepsles jij jouw abonnement besteedt. Het abonnement heeft een minimale looptijd van 4 maand met een opzegtermijn van 1 maand.

Smallgroup training:
2x per week €110 per maand (minimaal 4 maand daarna maandelijks opzegbaar)
1x per week €70 per maand (minimaal 4 maand daarna maandelijks opzegbaar)
6x per maand €90,- per maand (minimaal 4 maand daarna maandelijks opzegbaar)
10 rittenkaart €200 (15 weken geldig)

Bij GoVit staan we voor resultaat, resultaat behaal je door continuïteit te handhaven in je trainingen. Daarom werken we met abonnementen; deze hebben een minimale lengte van 4 maand, daarna kun je maandelijks opzeggen.

Personal training:
1 op 1 trainingen in een professionele privé trainingsstudio met de volledige focus op jou en de resultaten die jij wilt bereiken. Het maakt niet uit welk doel of resultaat je ook voor ogen hebt, wij staan voor je klaar. Afvallen, fitter worden, spier opbouw? Re-integratie/revalidatie na een operatie of fit worden na de zwangerschap?

Tarieven Persoonlijke Training:
Beschikbaar vanaf €45 euro per training. Graag bespreken wij de mogelijkheden voor personal training in een gesprek. De koffie/thee staat klaar! Tevens kun je ook gebruik maken van een gratis proeftraining om te kijken of PT iets is wat bij jou past:) Wanneer je PT afneemt zit hier voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching bij in zolang het traject loopt.

10 Persoonlijke trainingen – €55,- per training
20 Persoonlijke trainingen – €50,- per training
30 Persoonlijke trainingen – €45,- per training (vaakst gekozen)

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 9% btw.

DUO Persoonlijke training
Samen trainen bij GoVit met een vriend, vriendin of familielid? DUO PT past dan zeker bij je.

Samen fitter worden en persoonlijke resultaten behalen in de trainingsstudio is erg gezellig en je hebt meteen 2 stokken achter de deur:) Naast de uitdaging en motiverende woorden van je trainer kun je namelijk ook elkaar pushen tot het beste resultaat.

20 DUO persoonlijke training – €35,- p.p per keer
30 DUO persoonlijke training – €32,50 p.p per keer
40 DUO persoonlijke training – €30,- p.p per keer
Alle bovengenoemde prijzen zijn incl 9% btw. 

Voor meer informatie of het combineren van pakketten kun je vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@govit.nl