Voor iedereen een doeltreffende aanpak

onze diensten

De GoVit menu kaart

Bij GoVit willen we graag zo veel mogelijk mensen fitter maken en laten ervaren wat de voordelen van een fit en vitaal lichaam zijn.  Naast verantwoord bewegen focussen we ons ook op andere domeinen als; voeding, stress, slaap, energieniveau en gewoonte-ontwikkeling. We faciliteren alles in een eigen GoVit lifestyle app om dit stapje voor stapje mogelijk te maken. Omdat iedereen een ander verhaal heeft en andere doelstellingen na wil jagen nodigen wij iedereen eerst uit voor een kennismakingsgesprek om vervolgens te bekijken welke methode het beste bij jou past. Graag helpen we jou bij het kiezen van het juiste programma!

Back to Vitaal

Deze dienst leert jou om te begrijpen hoe jouw huidige levensstijl voor disfunctie/klachten als; stress, een laag energielevel, paar kilootjes teveel, huid/hoofdpijnklachten, darmproblemen etc hebben gezorgd. Middels effectieve coaching (4-6 weken) helpen we jou naar een fitter leven.

Vanaf €200 /per periode

Trimvit

Een groepsles work-out voor vrouwen van 40-60 jaar oud waarbij de basis wordt gecreëerd van een goede vitaliteit.


Vanaf €37,50/maand

RunBootcamp

Houd jij van buiten hardlopen en bewegen? Door deze training word jij een completere en betere hardloper en trainen we samen naar wedstrijden toe! Bij de run bootcamp organiseren we gevarieerde en uitdagende trainingen waarbij we een beroep doen op kracht, conditie, lenigheid en plezier met uiteindelijk als doel om van jou een betere hardlo(o)p(st)er te maken!

Vanaf €37,50/maand of een 10 rittenkaart inclusief shirt en trainingsschema a €150,-

WOD

WOD staat voor 'Workout Of the Day'. Elke WOD is anders, zodat je nooit dezelfde training uitvoert. Met persoonlijke begeleiding werk jij aan je conditie, techniek en houding. Deze groepstraining is ideaal voor mensen die hun volledige lichaam en core in 45 minuten grondig aan willen pakken!

€40-/ maand voor 1x week
€65,- / maand voor 2x week
€75,-/ maand voor 3x week
10 rittenkaart a €110 (15 wkn geldig)

SmallGroup Training

Met deze training train je 2x per week in een kleine groep van 4 tot 6 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden.

€100,-/ maand voor 1x week
€150 / maand voor 2x week

PT Package

Hierbij combineren we 1x per week PT a 55 min. met een groepsles naar keuze, ontvang je gericht voedingsadvies op maat en heb je toegang tot de GoVit lifestyle app

€265,- /maand
minimaal 4 maand, daarna maandelijks opzegbaar

DUO PT

Bij deze training ligt de focus op: sterker worden, vet verbranden en het verbeteren van jouw algehele fitheid. Tijdens het traject ontvang je ook gericht voedingsadvies!

20 trainingen €37,50 pp
30 trainingen €35 pp

Personal Training

1 op 1 trainingen a 55 min met de volledige focus op jou en de resultaten die jij wilt bereiken. Het maakt niet uit welk doel of resultaat je ook voor ogen hebt, wij staan voor je klaar Inclusief: - Professionele metingen - Leefstijlcoaching/Voeding

16 weken 1x/week – 16PT’s €960 
16weken 2x/week – 24 PT’s €1800

Kan in termijnen betaald worden

Yoga

Bij GoVit bieden we online yoga lessen aan. Tijdens de Vinyasa lessen op de woensdagavond focussen we vooral op het herstel van de verbinding met jezelf door middel van een dynamische flow, deze manier van Yoga kan bijdragen aan afname van kleine pijntjes in nek/rug door bijv. een verkeerde houding.

Vanaf €30,- maand of €80,- voor een 10 rittenkaart

Zet de eerste stap

bellen: 06 - 40 60 23 57
Email: info@govit.nl
Keizersweg 22, 7451 CS Holten
telefonisch bereikbaar van 09:00-17:00

GoVit onderscheidt zich in het onderwerp gezondheid door exclusiviteit en helpt eenieder graag bij het bereiken van persoonlijke gezondheidsdoelstellingen.

Contact gegevens

Privacy wetgeving