Diensten

Home / Diensten

De GoVit menu kaart.

Bij GoVit willen we graag zo veel mogelijk mensen fitter maken en laten ervaren wat de voordelen van een fit en vitaal lichaam zijn. Hiervoor bieden wij verschillende diensten die individueel op eenieder kunnen worden afgesteld. Graag helpen we jou bij het kiezen van het juiste programma!

Persoonlijke groepstrainingen:
Train in een select gezelschap & sport met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben. We leggen de focus op houding, techniek, persoonlijke aandacht & plezier. De trainingen bevatten een mix van functionele (kracht) training en high intensity workouts. Jij bepaalt je eigen grens, maar wordt gemotiveerd om deze op te zoeken door zowel de groep als coach. Je kunt kiezen uit vier verschillende groepstrainingen. Bij elke groepstraining ligt de focus op een specifiek onderdeel.

Prijzen groepstrainingen per maand (Bootcamp. Powerzone, WOD):
Abonnement flexibel 1x per week groepstraining: €36. Wil je alleen bootcampen? Dan kost een abonnement €25,- per maand
Abonnement flexibel 2x per week groepstraining: €55
Abonnement flexibel 3 per week groepstraining: €66

Flexibel betekent dat je aan alle groepslessen mee kunt doen en zelf per week kunt bepalen aan welke groepsles jij jouw abonnement besteedt. Het abonnement heeft een minimale looptijd van 4 maand met een opzegtermijn van 1 maand.

Smallgroup training:
2x per week €100 per maand (minimaal 4 maand daarna maandelijks opzegbaar) OF €150 voor een 10 rittenkaart

Bij GoVit staan we voor resultaat, resultaat behaal je door continuïteit te handhaven in je trainingen. Daarom werken we met abonnementen; deze hebben een minimale lengte van 4 maand, daarna kun je maandelijks opzeggen.

Personal training:
1 op 1 trainingen met de volledige focus op jou en de resultaten die jij wilt bereiken. Het maakt niet uit welk doel of resultaat je ook voor ogen hebt, wij staan voor je klaar. Afvallen, fitter worden, spier opbouw? Re-integratie/revalidatie na een operatie of fit worden na de zwangerschap?

Tarieven PT: beschikbaar vanaf €45 euro per training. Graag bespreken wij de mogelijkheden voor personal training in een gesprek. De koffie/thee staat klaar! Tevens kun je ook gebruik maken van een gratis proeftraining om te kijken of PT iets is wat bij jou past:) Wanneer je PT afneemt zit hier voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching bij in zolang het traject loopt.

Voor meer informatie of het combineren van pakketten kun je vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@govit.nl