Beweegprofessionals

Home / Beweegprofessionals

Glenn ten Berge

    Mijn naam is Glenn ten Berge en ik ben 27 jaren jong. De afgelopen 8 jaar heb ik gestudeerd aan het MBO (Sport & Bewegingscoördinator) en HBO (Bachelor of health) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen wat mij gemaakt heeft tot de beweegprofessional die ik nu ben. Ik ben een verschrikkelijk sportief, positief, sociaal en eerlijk mens die energie krijgt van mensen helpen om hun gezondheidsdoel(en) te realiseren. Als afgestudeerd beweegprofessional richt ik mij graag op het psychische en fysieke welzijn van de mens, die ieder weer uniek is in zijn soort. Gedurende mijn studie ben ik mij meer gaan richten op mensen met een hulpvraag. Mensen helpen bij het zoeken naar antwoorden op deze hulpvraag staat mij op het lijf geschreven. Dit doe ik door de (anatomische en fysiologische) kennis die ik in huis heb te koppelen aan succeservaringen op het gebied van sport en bewegen.

Mijn doel tijdens de personal training sessies is om je net dat extra zetje te geven dan voorheen om je sport/gezondheidsdoelen te behalen. Er is niets meer bevredigend voor mij als coach dan een cliënt te horen reageren met: “Wow, ik wist niet dat ik dat kon doen”. Het is mijn taak om je fysiek dingen te laten doen waarvan je niet dacht dat ze mogelijk waren. Terwijl ik je misschien over je grenzen laat gaan op een weloverwogen manier, heb ik nog nooit een klant teleurgesteld door het doen van een pull-up, push-up, burpee of andere pittige oefening voor de eerste keer in het leven.

Buiten de trainingen om probeer ik de cliënt bewust te laten worden van wat ‘’gezond eten’’ met je lichaam kan doen en probeer je dit ook zelf te laten ervaren. Geen voorgekauwde voedingsschema’s, maar men zelf op onderzoek uit laten gaan en laten ondervinden wat bij JOU past. Zo stemmen wij voeding en bewegen op elkaar af om dat gezondheidsdoel te behalen.

    Bewustwording over voeding en verantwoord bewegen, het opstellen van realistische gezondheidsdoelen zijn belangrijke bouwstenen die ik gebruik bij het bereiken van een gezonde leefstijl en verwerk in het GoVit actieplan.
    Graag werk ik samen met jou aan het veranderen van jouw levensstijl op een leuke en leerzame manier!

 

Naam:
Glenn ten Berge

Leeftijd:
25

Educatie:
Sport & Bewegingseducatie (HBO) -> Lifestyle & Health Promotion
Sport & Bewegen (MBO Niv 4.) -> Coördinator sport en bewegen
Fitvak Fitness trainer A
FitNed Niv 5 registratie  (Leefstijlcoach)

Interesses:
Triatlon, fitness, gezondheid, voeding, gezondheids goeroes, films, vrienden, familie.

Favoriete gerechten:
Pasta variaties, sushi

In mijn vrije tijd:
Zwemmen, fietsen, hardlopen, festivals, evenementen organiseren, vrienden en lezen.

Dit is Glenn ten Berge
Ik motiveer mijzelf om dicht bij mezelf te blijven door dingen te blijven doen waar ik energie van krijg. Soms zitten hier obstakels tussen waar ik sterker van word door ervan te mogen leren. Ik zie het leven en vooral bewegen als een cadeau waar ik zelf de touwtjes in handen mag houden om doelen te behalen waar ik nog meer energie van krijg. Ik probeer te genieten van het nu door positief te blijven in bijna elke situatie.

Wilt u trainen met Glenn en gezondheidsdoelen najagen? U kunt contact opnemen via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@govit.nl