TEAM

Beweeg professionals

Glenn ten berge

Eigenaar + Coach

Binnen GoVit ben ik trainer, coach en vooral betrouwbare bron van de meest geüpdatete kennis over voeding en training. Bij welke trainer je ook lessen volgt, bij mij kun je altijd terecht met vragen over bovenstaande onderwerpen. We zoeken altijd samen naar een oplossing of alternatief voor jou en je doelstellingen.

Max Scheperman

(Personal) trainer

Als afgestudeerd Sport en Beweegcoördinator met een passie voor functioneel trainen begeleid ik mensen naar een fitter lijf. Hierbij kies ik graag (uitdagende) oefeningen die aansluiten bij het beweegniveau van de deelnemer en dit gaat gepaard met een flinke dosis plezier en succeservaringen. Elke week een beetje sterker!

Ivan Schuppert

(RUN)bOOTCAMP TRAINER/ mOTIVATOR

Wil je beginnen of wil je jezelf verbeteren met hardlopen, zwemmen of bootcamp?
Met een frisse dosis energie help ik je graag in beweging. Met leuke en uitdagende trainingen in de natuur gaan we gericht trainen. Of het nou afvallen, aankomen, sterker, fitter of gewoon lekker sporten is. De tweede stap zetten we samen.

Wat onze klanten zeggen

GoVit onderscheidt zich in het onderwerp gezondheid door exclusiviteit en helpt eenieder graag bij het bereiken van persoonlijke gezondheidsdoelstellingen.

Contact gegevens

Privacy wetgeving